dimecres, 30 d’abril del 2008

Estrenes del 30 d'abril

Les estrenes d'aquesta setmana s'avancen uns quants dies degut al pont de maig, i són aquestes:





Pel·lícula basada en el famós superheroi de la Marvel. Dirigida per John Favreau i protagonitzada per Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard i Jeff Bridges.
El multimilionari fabricant d'armes Tony Stark (Robert Downey Jr.), ha d'enfrontar-se al seu tèrbol passat després de sofrir un accident amb una de les seves armes. Equipat amb una armadura d'última generació tecnològica, es converteix en "L'home de ferro" (Iron Man), per a combatre el mal a escala mundial.



Cartel de Definitivamente, quizásDefinitivamente, quizás (2008)
Director: Adam Brooks
Repartiment: Ryan Reynolds, Isla Fisher, Derek Luke, Abigail Breslin, Elizabeth Banks, Rachel Weisz, Liane Balaban, Sakina Jaffrey

Ryan Reynolds encarna a Will Hayes, un executiu del món de la publicitat, en una comèdia romàntica sobre un home que espera tenir una segona oportunitat en el futur a través del passat.

Will és un pare de trenta anys en ple divorci. La seva filla de deu anys li pregunta per la seva vida abans de casar-se i no li queda més remei que contestar. Maya vol assabentar-se de com es van conèixer els seus pares, de com es van enamorar.

Maya comença a unir les peces del trencaclosques romàntic del seu pare i compren que l’amor no és fàcil ni simple. Mentre Will li explica la historia, Maya l’ajuda a veure que mai és massa tard per tornar enrera... i fins i tot trobar un final feliç.

Cartel de ChantajeChantaje (2007)
Director: Mike Barker
Repartiment: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Callum Keith Rennie, Nicholas Lea, Chris Astoyan

Neil i Abby Randall estan feliçment casats; viuen en un suburbi de Chicago. Neil és un executiu de publicitat; Abby, una mestressa que està criant a Sophie, la nena de cinc anys del matrimoni.

És el cap de setmana que se celebra l'aniversari de Abby, però Neil no estarà present, doncs el seu cap li ha convidat a passar-lo en una cabanya en el camp, lluny de la ciutat. Tibant davant l'eventualitat d'arriscar la seva probable incorporació a la signatura com soci, accedeix a anar reticent amb la condició que Abby disposi d'un dia lliure amb la seva millor amiga. Arriba una cangur i Neil parteix amb el seu Range Rover juntament amb Abby a qui deixarà a casa de la seva amiga de camí...

Relaxats i gaudint de la mútua companyia, reflexionen sobre els plans per al futur, del bé que els ha anat tot en la vida… però algú més està d'acord... Ryan, l'home que sobtadament apareix en el seient de darrere del vehicle amb una pistola en la mà, el mateix que acaba de raptar a la filla d'ambdós la veu de la qual ressona en el telèfon mòbil de Abby...
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Un poco de chocolateUn poco de chocolate (2008)
Director: Aitzol Aramaio
Repartiment: Daniel Brühl, Héctor Alterio, Julieta Serrano, Bárbara Goenaga, Ramón Barea, Marián Aguilera, Gorka Otxoa, Mikel Albisu, Klara Badiola, Iñake Irastorza

LUCAS surt de l’hospital del braç de la seva germana MARÍA. Al arribar a casa es troben amb un okupa, MARCOS, que se les ha ficat a dins.
Un dia, MARCOS rep un missatge de ROMA. Vol dir vida, amor, llum…

Fuente: Canal de cine LaHiguera.net