divendres, 25 d’abril del 2008

Estrenes del 25 d'abril

Per accedir a la fitxa de la pel·lícula, cliqueu sobre el cartell:











Cartel de 3 días3 días (2008)
Director: Francisco Javier Gutiérrez
Repartiment: Víctor Clavijo, Mariana Cordero, Eduard Fernández, Daniel Casadellà, Elvira de Armiñan, Antonio Dechent, Marilo Muñoz, Vicente Romero, Sebastián Haro

Què faries si el món s’acabés en 72 hores? Què farien els teus veïns, la teva família, el món sencer? El Secretari General del Comitè de Nacions anuncia que un gegantesc meteorit s’acosta a gran velocitat a la Terra. El seu impacte acabarà amb tota la vida en el planeta en el termini de tres dies. La desesperació, el caos i la mort recorren el món. Els habitants del poble perdut de LAGUNA escolten atemorits la noticia.

Davant la histèria col·lectiva, Ale, un jove frustrat que viu amb la seva mare i fa nyaps a domicili, pensa passar els seus últims dies tancat, emborratxant-se i escoltant la seva música favorita.

En el poble, el caos s'apodera dels carrers: alguns escapen sense rumb, uns altres se suïciden, es produeixen tot tipus d'excessos, robatoris i crims… Per a sorpresa de Ale, la seva mare, Rosa, decideix anar a casa de Tomás, el seu germà, que viu als afores del poble en una casa de camp amb la seva dona i quatre fills. Els presos s'escapen de les presons i Rosa tem que entre els escapolits pogués trobar-se algú a qui coneix, algú al que el pas del temps no ha pogut esborrar. Un violent criminal que guarda un fosc vincle amb Tomás.

A la seva arribada a la casa de camp Rosa descobreix l'absència dels pares. D'aquesta forma, els plans de Ale canviaran sobtadament quan es vegi obligat a ajudar a la seva mare a protegir els quatre fills del seu germà davant la imminent amenaça d'aquest sinistre i macabre personatge.

Tres dies que faran que Ale desitgés que la fi del món ja hagués arribat. Tres dies que faran, per primera vegada, que Ale trobi el sentit de la vida…

Cartel de Como locos... A por el oroComo locos... A por el oro (2008)
Director: Andy Tennant
Repartiment: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Donald Sutherland, Ewen Bremner, Ray Winstone, Kevin Hart, Alexis Dziena, Adam LeFevre

Ben "Finn" Finnegan (Matthew McConaughey) és un simpàtic surfista convertit en cercador de tresors que està obsessionat per trobar a la llegendària Dot de la Reina del segle XVIII – 40 arcones de tresors exòtics que es van perdre en el mar en 1715. Per a la recerca, Finn ha invertit tot el que posseeix, fins i tot el seu matrimoni amb Tess Finnegan (Kate Hudson) i el seu vell vaixell, "Booty Calls". Just quan Tess ha començat a fer una nova vida, treballant en el súper luxós iot propietat del multimilionari Nigel Honeycutt (Donald Sutherland), Finn descobreix una pista clau per a trobar l'amagatall del tresor. Confiat que la seva sort canviarà amb aquesta nova informació, Finn se les arregla per a pujar a bord de l'iot de Nigel i amb el seu encant i simpatia natural, convenç al magnat i a la seva filla, Gemma, (Alexis Dziena), una jove celebritat enganxada a la seva Blackberry, per a unir-se a la recerca del tresor espanyol. En contra de tots els seus raonaments propis, a Tess torna a encendre-se-li el seu amor…. pel desconegut. Però no són els únics que persegueixen el tresor, Moe Fitch (Ray Winstone) el padrí de Finn s'ha tornat en la seva contra i també ha sortit a reclamar el premi.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Cosas que perdimos en el fuegoCosas que perdimos en el fuego (2007)
Director: Susanne Bier
Repartiment: Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, Alison Lohman, Omar Benson Miller, John Carroll Lynch, Alexis Llewellyn, Micah Berry, Robin Weigert

Audrey Burke (Halle Berry) no pot creure el que acaba de dir-li la policia local: el seu marit Brian (David Duchovny), el pare dels seus dos fills petits, ha estat assassinat per uns desconeguts.

Acostumada a una vida plena d'amor i comoditat després d'onze anys de matrimoni, Audrey se sent perduda. Impulsivament, demana ajuda a Jerry Sunborne (Benicio Del Toro), un drogoaddicte amic del seu marit des de la infància. Desesperada per omplir el buit deixat per la mort del seu marit, Audrey li oferix l'habitació al costat del garatge amb l'esperança que pugui ajudar-los, a ella i als nens, a enfrontar-se a tan inesperada pèrdua. Jerry lliura una batalla diària per a allunyar-se de les drogues, però el seu inesperat paper com pare substitut i amic del fill i de la filla de Audrey li aporta una desconeguda capacitat de recuperació.

Els fràgils llaços que uneixen a Jerry i Audrey amenacen constantment amb trencar-se mentre intenten sobreviure al dolor i a la renúncia.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Dueños de la calleDueños de la calle (2008)
Director: David Ayer
Reparto: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Chris Evans, Hugh Laurie, Martha Higareda, Naomie Harris, Jay Mohr, John Corbett, Amaury Nolasco, Terry Crews.

Un veterà policia dels Angeles (Keanu Reeves), es refugia en la beguda després de la mort de la seva dona. Quan les proves li impliquen en l'assassinat d'un company, es veu obligat a anar en contra del sistema que ha estat la seva forma de vida durant els últims anys, el quin li durà a descobrir una xarxa d'extorsió encoberta dintre del LAPD.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

3 comentaris:

Marchelo ha dit...

Us recomano Lars y una chica de verdad, que he penjat al meu bloc, una història molt peculiar i especial

M.I. ha dit...

Yo os recomiendo "Dueños de la calle", que es una peli que no da pereza, sino que entra muy bien. Podéis leer una crítica en mi blog.

Y se me ocurre una idea.
Este blog sería mucho más completo si enlazara con críticas. ¿no lo han pensado sus autores?

Deric ha dit...

Marchelo, espero poder anar-hi aquesta setmana a veure-la, en tinc ganes.

m.i., Dueños de la calle sí que me da mucha pereza, aunque salga Keanu Reeves que me gusta. Acepto tu consejo y si quieres, puedo enlazar con tus críticas, como he hecho con Marchelo, siempre y cuando me des tu permiso.
A mi, personalmente, no me gusta hacer críticas porquè no soy un profesional de ello, simplemente prefiero dar mi opinión personal de algunas de las películas que veo, no de todas porque no tengo tiempo para todo. Un abrazo y gracias por visitarme.