dimarts, 29 d’abril del 2008

88 minutos

Dirigida per Jon Avnet, 88 minutos està interpretada per Al Pacino, Alicia Witt, Amy Brenneman, Leelee Sobieski, William Forsythe, Deborah kara Unger i Benjamin Mckenzie.




Jack Gramm, un professor universitari que treballa també de psiquiatra forense per al FBI, rep una amenaça de mort que li avisa que li queden 88 minuts de vida. Per a salvar la seva vida, Jack ha d'usar totes les seves habilitats i entrenament per a acostar-se cada vegada més als possibles sospitosos, entre els quals figura un alumne disgustat, una antiga amant a qui va abandonar i un assassí en sèrie que ja es troba en el corredor de la mort.

El psiquiatra forense ha basat tota la seva carrera exemplar en les seves infalibles "avaluacions" de les persones i dels factors de risc. Després de donar el seu testimoniatge d'expert en el cas de l'assassí en sèrie Jon Forster, espera l'execució del criminal amb una gran satisfacció. No obstant això, quan comencen a produir-se assassinats semblats als quals Forster cometia, Jack es veu en la situació d'haver de defensar l'argument que els nous crims són obra d'un devot seguidor de l'empresonat… i que Forster segueix sent culpable, tal com havia confessat obertament des del primer moment.

Malgrat ser un home de gran autoconfiança, Jack es torna cada vegada més paranoic i insegur, doncs el compte enrere per a l'execució de Forster s'acosta a la seva fi. Per a empitjorar les coses, Jack es converteix en la víctima d'una sèrie d'amenaces que compten els minuts de vida que li queden.
88 Minutos s'estrena demà 30 d'abril.

2 comentaris:

M.I. ha dit...

Supongo que ésta será mi próxima crítica. Te invito a leerla...cuando vea la peli, la haga, la ponga en el blog... Vamos, que te da tiempo a leerte 25 críticas antes que la mía, jajaja.

Saludos!

Deric ha dit...

Gracias por la invitación, no conocía tu blog y me parece muy interesante