diumenge, 31 d’agost del 2008

The Women



Dirigida per Diane English, que debuta en la direcció cinematogràfica amb aquest remake de la pel·lícula homònima de George Cukor (1939). En aquesta adaptació, English ha comptat amb un repartiment integrat únicament per actrius i encapçalat per Meg Ryan (Quan Harry va trobar a Sally, Addictes a l'amor, Tens un email), Eva Mendes (The Spirit, La nit és nostra), Annette Bening (Coneixent a Julia, American Beauty), Debra Messing (Lucky you), Jada Pinkett Smith (Collateral, Matrix revolutions).

Diane English

THE WOMEN és una comèdia de enredos sentimentals protagonitzat per un grup de dones de classe alta novaiorquesa.

SINOPSI: La vida de Mary Haines (Meg Ryan) és aparentment perfecta: una preciosa casa en Connecticut, una meravellosa filla de 12 anys, un marit amb èxit en Wall Street, un treball com dissenyadora en la companyia de moda del seu pare. Però Mary no només aparenta tenir-lo tot, sinó que a més ho fa tot: ja sigui arreglar el jardí; seguir els passos de la seva mare com membre d'una comunitat de dones de Central Park; o ocupar-se personalment d'un dinar benèfic, a pesar de poder comptar amb l'ajuda de la seva devota majordoma Maggie, (Cloris Leachman) i la mainadera, Uta (Tilly Scott Pederson).

Una de les coses amb les quals Mary sempre podrà comptar és amb la companyia de les seves amigues, com la de la seva millor amiga, la estilosa Sylvie Fowler (Annette Bening), una dona impecablement xic i amb enginy que gaudeix de la seva solteria en el seu nou lloc d'editora de la reeixida revista femenina CACHET. El grup d'amigues es completa amb Edie Cohen (Debra Messing), una excèntrica mare, i l'escriptora Alex Fisher (Jada Pinkett Smith), una glamurosa lesbiana que té el do de dir sempre l'últim que voldries escoltar.

The Women s'estrena el 17 d'octubre