diumenge, 24 d’agost del 2008

Viaje al centro de la Tierra



El próxim 5 de setembre torna a la gran pantalla el clàssico de Juli Verne VIAJE AL CENTRO DE LA TIERRA, protagonitzada per BRENDAN FRASER (La Momia), JOSH HUTCHERSON (Un puente hacia Terabithia) i ANITA BRIEM (Los Tudor).

Amb entorns reals molt espectaculars i les més revolucionarias tècniques cinematogràfiques, VIAJE AL CENTRO DE LA TIERRA suposa el debut com director de ERIC BREVIG, veterà dels efectes especials, i és la primera pel·lícula d'acció amb actors reals que ha estat filmada en format 3D DIGITAL.

SINOPSI: Durant una expedició científica a Islàndia, el científic i visionari Trevor Anderson (Brendan Fraser), el seu nebot Siguin (Josh Hutcherson) i la bella guia local, Hannah (Anita Briem), queden inesperadament atrapats en una cova i l'única forma d'escapar possible els duu a endinsar-se cada vegada més en les entranyes de la Terra. Viatjant a través de mons mai abans vists, el trio es troba cara a cara amb criatures surrealistas i inimaginables, incloent a plantes devoradores d'homes, pirañas voladoras gegants, ocells que brillen i els temuts dinosauris de les primeres eres. Els aventurers s'adonen molt ràpidament que està augmentant l'activitat volcànica a la seva al voltant, i han de buscar una manera de tornar a la superfície abans que sigui massa tard.

TRIPICTURES estrenarà VIAJE AL CENTRO DE LA TIERRA tant en els cinemes amb formats convencionals de 35mm i Digital com en aquelles sales dotades de la nova tecnologia 3D.