dissabte, 16 d’agost del 2008

Santos al Fantastic Fest de Texas



El Festival de cinema fantàstic mes important d'USA, el Fantastic Fest, el favorit de directors com Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Guillermo Del Toro, Eli Roth (Hostel) i Richard Kelly (Donnie Darko), ha estat el lloc triat per a celebrar la première en Estats Units de SANTOS, on es projectarà dintre de la seva Secció Oficial a concurs al setembre, entre el 18 i el 25, dates del certamen.

La seva estrena a Espanya (abans que arribi a les sales de cinema, el 10 d'octubre), serà en el Festival de Sitges 2008, a l'octubre, també a concurs dintre de la seva Secció Oficial. El veterà certamen, referència en europa per al cinema fantàstic, de terror i ciència ficció, es realitzarà del 2 al 12 d'octubre.

Escrita i dirigida per Nicolás López, SANTOS està protagonitzada per Javier Gutiérrez, Elsa Pataky, Leonardo Sbaraglia i Guillermo Toledo, i produïda per José Manuel Lorenzo i Eduardo Campoy per a Boomerang Cinema i Telecinco Cinema, en coproducció amb Sobras Producciones (Xile), distribuïda per Bona Vista International.

El Fantastic Fest se celebra en Austin (Texas), ciutat on també estan establerts els estudis Troublemaker de Robert Rodríguez i Elizabeth Avellán, qui van estar a càrrec de gran part dels efectes visuals de SANTOS.