dissabte, 23 d’agost del 2008

Hace mucho que te quiero



Philippe Claudel, famós escriptor de novel·les guardonat amb nombrosos premis literaris, presenta la seva òpera prima com director, Hace mucho que te quiero, protagonitzada per Kristin Scott Thomas ("Quatre noces i un funeral", "El pacient anglès") i Elsa Zylberstein ("Farinelli, el castrat", "El elegido").

Hace mucho que te quiero tracta de la força de les dones, de la seva capacitat d'irradiar, reconstituir-se i renéixer. És una història sobre els secrets i aïllaments entorn de la relació entre dues germanes que han de reconstruir llaços emocionals per a començar una nova vida juntes.

Després de passar 15 anys a la presó sense tenir contacte amb la seva família, Juliette va a viure a casa de la seva germana petita Léa, casada i mare de dues filles adoptives. La convivència no està exempta de dificultats, al contrari, les dues dones no es coneixen, són dues estranyes. Però, a poc a poc, recuperen la confiança mútua per a superar els secrets i les paraules no pronunciades, que van contribuir a allunyar-les la una de l'altra.

S'estrena el 29 d'agost.