dijous, 7 d’agost del 2008

Teresa: The making of a Saint



Segons la revista Empire, està a punt d'estrenar-se la pel·lícula "Teresa: The Making of a Saint". L’actriu principal és Sophie Maes (Before There Was One, The Large Bag) que interpreta a Agnes, una jove macedònia que ha estat criada en un món destruït per la guerra, però troba la seva salvació contestant al missatge de Déu i dedicant-li la seva vida i fent vot de castedat. Però les seves passions provoquen, i la seva fe es posarà a prova amb un jove i atractiu sacerdot. Viurà la vida per a Déu o seguirà el seu cor? Qualsevol de les seves decisions, canviarà el món per sempre.

La pel·lícula és el debut en els grans pressupostos de Mel Cohen, qui començava la seva carrera amb el curtmetratge “Hàmsters are people too” i va aconseguir la fama amb el drama indie “The Butter Man”.

La pel·lícula ja està rebent significatives crítiques en la primera projecció: un crític famós va començar a parlar fort durant la projecció, molestant als altres espectadors i va escriure a l’aire amb un bolígraf de llum, “tirar a l'infern”. No obstant la confiança de l’estudi amb aquesta pel·lícula és tant alta que ja hi ha rumors que Cohen ha començat a treballar amb una seqüela que es diria “Teresa 2: Nun More Back”.

Hi ha, però, certes incongruències amb aquesta noticia, doncs no es troba gaire informació de la pel·lícula, només hi ha el web oficial, a part que la protagonista, Sophie Maes, és el nom d’un personatge, no d’una persona, que va interpretar la Megan Fox en una altra pel·lícula.

Serà veritat aquest biopic de la Mare Teresa de Calcuta? Si és així, portarà molta polèmica.