dimarts, 23 d’octubre del 2007

Resident Evil: Extinción





Estrena 31 d'octubre.



SINOPSI
Milla Jovovich encapçala un repartiment que inclou a Oded Fehr (La Mòmia), Ali Larter (Destino Final, sèrie de TV: Heroes), Iain Glen, Ashanti i Mike Epps. La pel·lícula també presenta a Christopher Egan, Spencer Locke, Jason O'Mara i Limitin Ashby.


El virus experimental T, inventat per la Corporació Umbrella, ha estat alliberat pel món, transformant a la població en un flagell de zombis desgarbats amb gust per la carn humana.


Sense seguretat en els carrers, Carlos Olivera (Oded Fehr) i L.J. (Mike Epps), juntament amb els nous supervivents Claire (Ali Carter), K-Mart (Spencer Locke) i la infermera Betty (Ashanti), han reunit un grup de supervivents i s'han tirat a la carretera... travessant les assolades carreteres del desert en un comboi armat. Busquen altres com ells ─ vius... no infectats. El que troben és l'altra presència constant en el desert: els No Morts ─i necessitaran dotzenes d'armes, milers de bales i un parell de llançaflames per a protegir-se.


Amagades sota una torre de ràdio abandonada de Nevada estan les elegants oficines i les instal·lacions d'investigació de la Corporació Umbrella. Amb accés al satèl·lit de vigilància constant en temps real, el Dr. Isaacs (Iain Glen) pot mantenir una vigilància constant sobre el comboi... però està buscant a una persona que no només sigui la clau per a una cura, sinó el que han estat buscant els experiments de Umbrella: a Alice.


La lluita només és el principi...