dijous, 25 d’octubre del 2007

Cassandra's Dream



Aquest divendres 26 d'octubre s’estrena "Cassandra's Dream", la nova pel·lícula de Woody Allen.

En aquesta cinta, el genial director novaiorquès, ens presenta una història d'intriga i suspens protagonitzada per Collin Farrell i Ewan McGregor.

Explica la història de Ian (Ewan McGregor) i el seu germà menor Terry (Colin Farrell). Tot i la seva magre economia, ambdós adquireixen un veler de segona mà anomenat "Cassandra's Dream", amb la idea de condicionar-lo i navegar en ell els caps de setmana.

Ian coneix a l'atractiva Angela (Hayley Atwell) una jove actriu nouvinguda a Londres a la recerca d'un futur d'èxit en el món de la interpretació, i immediatament se sent fascinat per ella.
D'altra banda, la debilitat de Terry pel joc, provocarà que ambdós conflueixin en un atzucac en el qual la seva situació financera serà extremadament delicada.

L'aparició del seu oncle Howard (Tom Wilkinson), vingut d'Estats Units i amb un passat aparentment replet d'èxits econòmics, suposa un alleugeriment per a l'economia dels germans. Però tot té un preu. Howard els obligarà a infringir la llei, posant a prova la seva catadura moral, i provocant una sèrie d'esdeveniments que donaran lloc a conseqüències inesperades.