dijous, 18 d’octubre del 2007

La habitación de Fermat


La pel·lícula, que recentment ha participat en el Festival de Sitges amb gran acollida tant de crítica com de públic, arribarà a les nostres pantalles el pròxim 16 de novembre.

Luis Piedrahita i Rodrigo Sopeña, coneguts fins a ara pels seus treballs en televisió, Nada x Aquí, El Club de la Comèdia o El Hormiguero, debuten en qualitat de directors i guionistes en aquest thriller de suspens per al qual han contat amb un excel·lent repartiment.

Alejo Sauras ("Bienvenido a casa", "Los Serrano"), Elena Ballesteros ("El Ciclo Dreyer" i actualment en la sèrie d'Antena 3, "La Família Mata"), Santi Millán ("Va a ser que nadie es perfecto", "Amor Idiota"), Lluís Homar ("La Mala Educación", "Els Borgia", "Caótica Ana") i Federico Luppi ("Incautos", "Martín Hache") protagonitzen aquesta pel·lícula.

Sinopsi
Quatre matemàtics desconeguts entre si són convidats per un misteriós amfitrió amb el pretext de resoldre un gran enigma. La sala que es troben resulta ser una cambra menguant que els aixafarà si no descobreixen a temps què els uneix i perquè algú vol assassinar-los.

Han dit d'ella... "La pel·lícula manté en suspens a l'espectador i assoleix que la seva situació límit esquivi la monotonia." - EL PAÍS
"Els actors estan esplèndids i el canvi físic d'Alejo Sauras deixa constància de les seves possibilitats per a abastar els més variats comeses actorales." - ABC