dijous, 4 d’abril del 2013

SCARY MOVIE 5

SCARY MOVIE 5, és la darrera pel·lícula de la saga d'humor bandarra que parodia éxits recents del cinema de terror com Mamá, Sinister i Paranormal Activity, com films d'altres gèneres com Cisne Negro, Origen o El origen del planeta de los Simios.

Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale i Simon Rex protagonitzen aquesta comèdia salvatge que compte, a més, amb una llarga llista de cameos entre els que destaquen Mike Tyson, Snoop Dogg, Kate Walsh, Sarah Hyland o Jery O'Connell.

De què va?

En aquesta ocasió, el jove matrimoni format per Dan i Jody comença a detectar una activitat molt poc normal a casa seva després d'acollir les filles del germà de Dan que han passat tres anys soles al bosc. Quan el caos envaeix la vida laboral de Jody com a ballarina de dansa clàssica i la de Dan com primatòleg, arriben a la conclusió que els ronda el sinistre fastasma de la mamà de les nenes. Junts, i amb l'ajuda de moltes càmeres i de qualificats experts, faran tot el possible per protegir la seva nova família.