dijous, 25 d’abril del 2013

RETORNADOS (The Returned)



RETORNADOS (The Returned) és un thriller dirigit per Manuel Carballo, després de l'èxit de La posesión de Emma Evans, el film és una coproducció entre Espanya i Canadà i rodada íntegrament al Canadà. El repartiment està encapçalat per Emily Hampshire, Kris Holden-Ried, Shawn Doyle i Clàudia Bassols, amb guió de Hatem Khraiche (La cara oculta).

Retornados és un trepidant thriller fantàstic que suposa una nova aproximació a l'univers zombi, però tractat des d'un punt de vista original i allunyat del terror convencional.

La humanitat conviu amb els Retornados, gent d'aparença normal que ha estat infectada per un virus devastador. Només la injecció diària d'una proteïna evita que es transformin en zombis.

Kate treballa en una unitat d'investigació intentant trobar urgentment una vacuna definitiva que impedeixi que l'epidèmia s'espadeixi. A més, amaga una poderosa raó: la seva parella, Álex, és un retornat.

El caos explota quan el govern anuncia que la proteïna escasseja i la paralització de les investigacions, obligant a tots els infectats a ingressar en un centre militar d'alta seguretat. Tement el pitjor, Kate i Álex no acaten les ordres i fugen. El seu compte enrere per la supervivència ha començat.

La pel·lícula s'estrenarà a final d'any 2013.