divendres, 12 d’abril del 2013

CAPITÁN AMÉRICA 2: EL RETORNO DEL PRIMER VENGADOR


Aquest mes d'abril ha començat el rodatge de CAPTAIN AMERICA 2 "El retorno del primer vengador", que segueix les passes de "Marvel, Los Vengadores".

L'equip de producció també rodarà en localitzacions de Cleveland, Ohio i Washington DC. La direcció corre a càrrec d'Anthony i Joe Russo (Bienvenido a Collinwood) i amb guió de Christopher Markus i Spehen McFeely, els mateixos de Capità Amèrica: El primer Vengador

Chris Evans torna a interpretar el personatge de Steve Rogers / Capità Amèrica, al costat de Scarlett Johansson que interpreta la Vídua Negra i Samuel L. Jackson com a Nick Furia. A més, l'actor Robert Redford s'incorpora a aquest repartiment estel·lar com l'Agent Alexander Pierce, un veterà líder de l'organització S.H.I.E.L.D.

L'estrena de la pel·lícula està prevista pel mes d'abril de 2014.


“CAPITÁN AMÉRICA 2. El retorno del primer vengador" reprèn la història de "Marvel Los Vengadores”: Steve Rogers s'esforça en assumir el seu paper en el món modern i s'uneix a Natasha Romanoff, àlies la Vídua Negra, para combatre a un enemic poderós però inquietant en el Washington, D.C. actual.