dimecres, 27 de març del 2013

FILL DE CAÍN


FILL DE CAÍN és la primera pel·lícula de Jesús Monllaó. Està protagonitzada per Jose Coronado i basat en el best seller d'Ignacio García-Valiño“Querido Caín”. Arribarà a les nostres pantalles el proper 31 de maig, després de competir en la secció oficial del Festival de Màlaga, Cinema Español.


“FILL DE CAÍN” és l'òpera prima del premiat curtmetratgista tarragoní Jesús Monllaó. Està protagonitzat per Jose Coronado (Carlos) i Maria Molins (Coral), recentment guanyadora del Premi Gaudí a Millor Actriu Protagonista per El Bosc. Tots dos encarnen a un matrimoni de classe alta que haurà de replantejar-se la relació amb el seu fill Nico (David Solans, en la seva primera incursió al món de la interpretació), un inquietant adolescent obsessionat amb els escacs. Completen el repartiment Julio Manrique (Soldados de SalaminaInfidels), en el personatge del psicòleg Julio Beltrán, i Jack Taylor (La Novena Puerta) com el Mestre d' escacs Andrew Holseter.



“FILL DE CAÍN” és una producció de Life&Pictures, en col·laboració amb Salto de Eje PC,Fosca Produccions i amb TV3 com a productora associada 

SINOPSI

Nico Albert (David Solans) és un adolescent d’estrany caràcter, intel·ligència excepcional i una única obsessió: els escacs. Carlos (Jose Coronado) i Coral (María Molins), preocupats pel seu fill, contracten el psicòleg infantil Julio Beltrán (Julio Manrique). A través de la teràpia i de l’afició comuna als escacs, Julio s’endinsarà en l'inquietant món d’en Nico i en les complexes relacions d'aquesta família aparentment modèlica. Descobrir la veritat a temps serà laúnica opció per evitar que l'essència del mal acabi dominant les seves vides.

ALFA PICTURES estrenarà “FILL DE CAÍN” el proper 31 de maig.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Te bona pinta per anar a veurela.