divendres, 15 de maig del 2009

UP



El director Pete Docter, el productor Jonas Rivera, el codirector Bob Peterson i el productor executiu John Lasseter compartiran amb els seus seguidors a tot el món la seva primera experiència en el Festival de Cannes a través de la plataforma de micro blocs coneguda com Twitter.

La nova comèdia d'animació de Disney.Pixar "UP" ha estat la primera pel·lícula d'animació i el primer film en 3D que hagi obert la Cerimònia d'Inauguració del Festival Internacional de Cinema de Cannes.



Tots ells, junt amb alguns convidats especials, aniran actualitzant http://twitter.com/UP_dates, que inclourà imatges sota el nom de 'TwitPics' començant a Cannes i servirà per plasmar totes les seves vivències relacionades amb el film durant els pròxims mesos.


De què va?

UP és una comèdia sobre un venedor de globus de 78 anys, Carl Fredricksen, qui finament aconsegueix dur a terme el somni de la seva vida en enganxar milers de globus a casa seva i sortir volant amb rumb a Amèrica del Sud. Però descobreix massa tard que el major dels seus malsons s'ha embarcat també en el viatge: un Explorador de la Jungla anomenat Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bomba.



UP s'estrena el 14 d'agost.

3 comentaris:

Bargalloneta ha dit...

buff!!!!!
tinc unes ganes de veure-la!!!!!!!!!!!!!
petons

Josep M. Sansalvador ha dit...

Excel·lent xerrada la d'ahir a Salt. Gràcies !

Deric ha dit...

Bargo, mai deixem de ser nens, oi? jo també!!!!!

Josep M. gràcies a vosaltres per haver-hi assistit.