diumenge, 17 de maig del 2009

La muntanya embruixada



La muntanya embruixada està dirigida per Andy Fickman i interpretada per Dwayne Johnson, Annasophia Robb, Alexander Ludwig, Carla Gugino, Ciarán Hinds, Tim Woodruff.

Dwayne Johnson està fent un esforç per allunyar-se del cinema d'acció i apropar-se al cinema familiar i aquest ha esta el seu darrer intent. No sé si aquesta pel·lícula ha estat un èxit o no. La vaig anar a veure perquè era de ciència ficció i aventures (gènere que m'agrada molt) i perquè sortia en Johnson (conegut també con The Rock i una petita debilitat de superficialitat meva).



La pel·lícula va d'un taxista que té la sort o la desgràcia d'acceptar l'encàrrec de portar dos nois fins un lloc determinat. El que no sap és que aquest aparentment innocents nois, són dos alienígenes que han vingut a salvar la Terra de la invasió d'una raça enemiga i que són perseguits pel govern que els creu una amenaça i pels aliens dolents.


Amb l'ajuda d'una doctora experta en l'espai, viuran mil i una ventures per ajudar els nois en el seu encàrrec i tornar-los al seu planeta.

És una pel·lícula que no enganya i ofereix el que ven: aventures i emoció per a tota la família amb uns efectes especials correctes i un ritme trepidant. Per tant, amb aquests referents, és un film recomanable.