dimarts, 19 de maig del 2009

Els fantasmes de les meves exnúvies


Ghosts of my girlfriends past, està protagonitzada per JENNIFER GARNER i MATHEW McCONAUGHEY.

Connor Mead (MATTHEW McCONAUGHEY), fotògraf de famosos, adora la seva llibertat, la diversió i les dones .... en aquest ordre. Solter empedreït, amb una estricta política de no tenir cap lligament, no ho pensa dues vegades a l'hora d'acabar les relacions que té amb diverses dones alhora a través d'una trucada en conferència, mentre va preparant la seva estratègia per a la seva pròxima cita.



Paul, el germà de Connor, és més aviat el tipus romàntic. De fet, té plans de casament. Desafortunadament, la nit abans del gran esdeveniment, Connor i la seva actitud sarcàstica davant del romanç va servir per desanimar totalment Paul, els preparatius de la festa i a molts altres amics, incloent Jenny (JENNIFER GARNER), amiga de la infantesa de Connor i qui sempre ha romàs immune al seu considerable encant.



Justament quan tot sembla indicar que Connor aconseguirà per si sol arruïnar el casament, rep una crida d'avís del fantasma del seu oncle Wayne (MICHAEL DOUGLAS), llegendari playboy amant de les festes i de les dones, les proeses del qual han servit d'exemple per a Connor. L'oncle Wayne porta un missatge urgent per al seu pupil, un missatge que li lliura a través dels fantasmes de totes les xicotes que Connor ha deixat plantades, del present, passat i futur, i que el portaran a través d'una reveladora i desternillante odissea per una llarga cadena de relacions fallides.

Junts descobriran el que va fer que Connor es convertís en un faldiller descarat i si pot tenir una segona oportunitat per trobar, i aquesta vegada, mantenir, a l'amor de la seva vida.

Els fantasmes de les meves exnúvies està dirigida per Mark Watersi protagonitzada, a més, per Breckin Meyer, Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer, Emma Stone i Michael Douglas.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Vaya, qué cosa más rara: un tío con problemas con sus exnovias (generalmente son ellas las que deciden volver una y otra vez con el mismo al que ya dejaron una vez).

Y no lo digo en tema metafísico, te lo digo por mis amigas, a las que yo miro por encima de la nariz cuando me dicen que han vuelto con su ex, y me quedo pensando: "Ya verás, ya".

Y "ya verás, ya" se cumple, claro. Uno que era un idiota ayer lo sigue siendo hoy; tal vez, con el paso de los años llegue a cambiar, pero no de un día para otro.

Deric ha dit...

Peter, jo creia just el contrari, els tius van més de durs però en el fons són uns sentimentals que quan els deixa la dona no saben què fer i volen recuperar-la. El cine n'és ple de:
chico busca chica, chico pierde chica, chico recupera chica...