dijous, 28 de maig del 2009

7 minutos



El 12 de juny s'estrena la pel·lícula 7 MINUTOS dirigida per Daniela Fejerman i protagonitzada per Marta Etura, Antonio Garrido, Pilar Castro, Luis Callejo, Toni Acosta, Asier Etxeandía, Juanma Cifuentes i Cristina Alcázar.



Toni Acosta va aconseguir el premi a la millor actriu secundària en el passat Festival de Màlaga.



Calen 7 minuts per a trobar l'amor de la teva vida? Els protagonistes d'aquesta comèdia romàntica, un grup de personatges d'allò més variat, ho intenten. Per això acudeixen a una sessió de cites “ràpides”, trobades de gent que vol conèixer gent. Les vides de tots ells s'entrellaçaran a partir d'aquest moment, creant un mosaic de situacions en les quals tots arriben a trobar l'amor… pel camí que menys esperen.

3 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Bé, avui en català.

Jo encara no he trobat l'amor (tot i que més m'estimo trobar una companya per al dia a dia que no pas un gran enamorament que es quedi en res... però si pot ser totes dues coses tampoc em fa res).

Sobre la pel·lícula, l'únic que puc dir és que l'amor potser tarda 7 minuts en trobar-se, però ens cal a nosaltres decidir si ens el volem quedar (i això es fa en una centèsima de segon).

Una abraçada, company funcionari. I felicitats pel triomf culer.

Bargalloneta ha dit...

Bé , a mi no m'ha passat mai això d'enamorar-me en 7 minuts.... crec sincerametn que necessites un a mica més de temps.... o potser l'amor a primera vista triga una mica més????

Deric ha dit...

molt bona reflexió Peter.

Bargalloneta, jo també crec que es necessita força més temps, els flechazos existeixen?