diumenge, 1 de març del 2009

Raoul Bova



Nascut a Roma un 14 d'agost de 1971 la seva primera vocació va ser la natació on va aconseguir convertir-se en tot un campió només amb 16 anys. Però aviat el cinema va començar a trucar la seva porta i va participar en una pel·lícula per a la televisió italiana "Una història italiana", després vindria el debut en el cinema de la mà de Carlo Vanzina amb el film "Piccolo grande amore".


Ràpidament va aconseguir l'èxit i també convertir-se en tot un sex-symbol, etiqueta de la qual va voler desfer-se'n intertrepant personatges de dolent en pel·lícules com "La Frontera" o "I cavalieri che fecero l'impresa", fins i tot va protagonitzar "Francesco" on donava vida a Sant Francesc d'Asis.



Està casat des de l'any 2000 amb Chiara Giordano i tenen dos fills, Alejandro i Francisco.



En el nostre país va donar-se a conéixer gràcies al film de Ferzan Ozpetek, "La ventana de enfrente" o amb pel·lícules com "Bajo el sol de la Toscana". De totes maneres el gruix del seu treball és a Itàlia alternant el cinema amb la televisió, tot i que de tant en tant també fa alguna incursió en el cinema americà com "Alien vs Depredador".



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara va a protagonitzar una pelicula, "Perdona si te llamo amor" que se estrena el 30 de Abril en tota la peninsula.

Deric ha dit...

Ho sé!
La pel·lícula m'importa poc però anar-lo a veure a ell sempre és un plaer!
;)