dilluns, 23 de març del 2009

Coses insignificants



Després del seu pas pel Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, el pròxim 15 de maig arribarà als cinemes aquesta nova producció de Guillermo del Toro protagonitzada per Carmelo Gómez i Lucía Jiménez.

Coproduïda per MANGA FILMS, MEDIA FILMS i TEQUILA GANG, la companyia de Guillermo del Toro i Bertha Navarrès ("El laberint del fauno", "Cròniques", "L'espinàs del diable"), COSES INSIGNIFICANTS, va ser molt bé rebuda en la passada edició del Festival Internacional de cinema de Sant Sebastià, on va participar en la secció Zabaltegui, Nous Directors.

L'òpera prima d'Andrea Martínez té un planter de grans intèrprets, encapçalats per Carmelo Gómez, Lucía Jiménez, i l'actriu i model mexicana Bàrbara Mori.

De què va?

Esmeralda és una adolescent amb una estranya obsessió: col·lecciona objectes perduts, oblidats o llençats per gent que no coneix, i els guarda en una caixa que té sota el llit. Aquesta és la història de tres objectes de la caixa i de la gent que hi ha darrere d'ells, tots d'alguna manera incapaces de connectar-se amb qui més estimen. És també la història de la caixa mateixa, i de com Esmeralda aprèn a obrir-la, a sentir i a atresorar el més valuós de tot: les relacions humanes.

A priori

A mi em fa pensar molt amb l'argument d'Amélie.