dijous, 12 de març del 2009

No me pidas que te bese porque te besaré



L'1 d'abril surt a la venda la pel·lícula dirigida per Albert Espinosa, guionista d'èxits com Planta 4ª i Va a ser que nadie es perfecto.

No me pidas que te bese porque te besaré, és una comèdia amb el toc d'Espinosa, que li permet parlar del món de les persones especials des d'aquesta perspectiva tan positiva, tan alegre i tan humana, que ja ens va ensenyar en els seus anteriors èxits.

Albert (Eloy Azorín) està a cinc dies de casar-se amb Helena (Teresa Hurtado de Orly) però comença a dubtar si realment ho vol. El temps passa i per a evitar haver de parlar amb ella, s'apunta a un curs de guitarra amb nois especials (nois amb discapacitat mental), que ens desvetllaran un truc per a saber si estimem o no a la persona que està al nostre costat.

Característiques interessants del DVD:

• Idiomes: Castellà (Dolby Digital 5.1) Català (Dolby Stereo 2.0) i Audiocomentari del Director (Dolby Stereo 2.0)
• Subtítuls: Anglès
•Extres: Trailer, Fitxa Tècnica, Fitxa Artística, Final Alternatiu, Escenes Eliminades, Making Of, Videoclip de Macaco, Del Paper a la Pantalla i final alternatiu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ES UNA PELI. SIMPATICA,ES DEIXA VEURA, I TE UNA INTERPRETACIO MOLT CORRECTA,PERO FER SABER LA SEBA ENTRADA AL MERCAT.....ETS UN OPTIMISTA. VIVIM EN UN PAIS DE PIRATES-LLADREGOTS,SENSA RESPECTA ENVERS LA CULTURA, AIXI QUE EL EQUIP FARA MOLT POC CALAIX.
JUGANT AMB BCN.

Deric ha dit...

Ja tens raó però no ens podem deixar avasallar pels pirates, així que jo insisteixo i si una peli és interessant, doncs cal potenciar-la, per molts pirates que hi hagi perquè també hi ha molta gent legal que prefereix comprar-la per poder tenir tots els extres que porten els dvd i que baixat d'internet no tens.
Sí, intento ser optimista.