dimecres, 18 de març del 2009

La llista



El 3 d'abril s'estrena 'LA LLISTA' ('Deception'), un thriller trepidant protagonitzat per HUGH JACKMAN, EWAN MCGREGOR I MICHELLE WILLIAMS amb el qual debuta com director MARCEL LANGENEGGER.

De què va?

Jonathan McQuarry (EWAN Mc GREGOR) és un auditor anònim de la ciutat de Nova York. Una trobada fortuïta amb Wyatt Bose (HUGH JACKMAN), un advocat de gran carisma, li descobrirà un Nova York que només existeix per als privilegiats, un racó de jocs decadent per a directius de classe alta de Manhattan. Què hi ha per als agents de borsa com McQuarry que treballen divuit hores al dia i que no tenen temps per a una vida personal? Per a ells està: "La Llista", una mena de club de sexe on amb el número de mòbil adequat i quatre paraules senzilles ("Estàs lliure aquesta nit?") poden obtenir una nit de plaer sexual.

No obstant això, un affaire amb una bellíssima i misteriosa estrangera que Jonathan coneix només per la inicial del seu primer nom: "S" (MICHELLE WILLIAMS), li mostrarà altre món que ell mai va imaginar: el dels paranys i els assassinats.

A priori

Un repartiment interessant encapçalt per dos guapos de Hollywood.