divendres, 5 de desembre del 2008

Una família con clase



Una família con clase és una adaptació al més pur estil anglès de l'obra de Noel Coward.

Està protagonitzada per Jessica Biel (El ilusionista), Colin Firth (El diari de Bridget Jones, Love Actually), Kristin Scott Thomas (El pacient anglès, Gosford Park) i Ben Barnes (Stardust, Les cròniques de Narnia: el Príncep Caspian) i la direcció és de l'australià Stephan Elliott, conegut per Les aventures de Priscil·la, Reina del Desert, entre d’altres.

La banda sonora, de la qual us adjunto una cançó, pertany a Marius de Vries, creador de Moulin Rouge, que aporta un enfocament diferent i una narrativa musical que s'ha construït enterament utilitzant cançons de l'època o que sonen com si ho fossin. Ben Barnes i Jessica Biel també han posat les seves veus a alguns dels temes principals amb un resultat espectacular, com ja va passar a Moulin Rouge amb Nicole Kidman i Ewan McGregor.



De què va: John Whittaker, un jove anglès, s'enamora perdudament de Larita, una sexy i glamurosa americana, amb qui es casa impulsivament. Quan la parella torna a Anglaterra per a instal·lar-se a casa de John, la mare d'aquest, la Sra. Whittaker, no veu bé aquest matrimoni. Larita s'esforça per encaixar en la família però no aconsegueix superar els obstacles que troba en el dia a dia amb la seva sogra. Larita no trigarà a descobrir el joc de la Sra. Whittaker i sap que haurà de lluitar amb ungles i dents per a no perdre a John i encetarà una guerra d'enginy fins que les coses se surten de mare. En una gran apoteosis final, en la qual es revelen els secrets del passat de Larita, aquesta decideix escapar d'aquesta asfixiant llar...

Una família con clase s'estrena el dia 1 de gener de 2009

2 comentaris:

nimue ha dit...

ai, com m'agraden aquestes pel·lis tan british...

Deric ha dit...

;)