dissabte, 27 de desembre de 2008

El truco del mancoDirigida per Santiago A. Zannou, El truco del Manco, està protagonitzada per Juanma Montilla "El Langui" (cantant del grup La Excepción), Ovono Candela i Mala Rodríguez.

La pel·lícula és candidata als Goya 2009 en les categories de millor direcció novell, millor actor revelació i millor cançó original "A tientas" interpretada per La Excepción.

La seva estrena està prevista pel 16 de gener.

En paraules del director la pel·lícula és la història de la lluita en la qual viuen uns personatges oblidats, que necessiten cridar bé alt per a deixar de ser invisibles, per a sentir que existeixen, alhora que també és la història d'una ambició desmesurada i tardanament adolescent, de l'ansietat desesperada de poder que es devora a si mateixa, per a intentar afrontar la seva crua realitat. És un conte que parla del carrer, olora a barri i es xopa dels seus sons, palpant la seva tensió...vull conèixer a aquests personatges fins al fons, voler-los, sentir amb ells, aprendre d'ells i donar-los veu perquè puguin expressar el que duen dintre.”