divendres, 19 de desembre del 2008

RockNRolla



No sóc massa seguidor de Guy Ritchie, però m'ho va fer passar bé amb “Snatch, cerdos i diamantes”, i ara estrena nova pel·lícula, “RockNRolla”, i com és habitual en ell torna a reprendre els temes que més li agraden: el sexe, els matons i el rock’n roll en forma de comèdia d’acció que promet ser una mirada crítica a la societat actual.

El film s'estrenarà l'1 de gener.

L’acció se situa en els baixos fons Londres i enlloc de traficar en drogues, els delinqüents trafiquen en el sector immobiliari, des del més petit con Uno Dos (Gerard Butler) fins el peix més gros de tots, el que controla tot el negoci, Lenny Cole (Tom Wilkinson), que té en nòmina tots el funcionaris, corredors i gàngsters necessaris. El problema és que en l’actualitat Londres és una zona zero per a tots els nous mafiosos d'alt nivell de l'Est, criminals famolencs del carrer i tot un ampli ventall de tipus intermedis tractant de canviar les regles del comerç i el crim.

Amb milions disponibles, tot el hampa criminal londinenc conspira, xoca i s'enfronta entre si per a fer-se amb un tros de pastís. Però mentre els grans homes i els criminals menors lluiten a parts iguals per dominar el panorama, el veritable premi d'un tracte de diversos milions de dòlars cau en mans d'una estrella del rock drogoaddicta (Toby Kebbell), el fillastre de Lenny, al que creia mort però que està be viu.