divendres, 12 de desembre del 2008

Prime Time



Nova aposta pel terror nacional amb Prime Time, en aquest cas amb els reality-shows en el punt de mira crític.

Dirigida per Luis Calvo i protagonitzada per Leticia Dolera, Ana Alvarez, Pablo Puyol i Alberto Groga, ens explica la història d'Elena, una psicòloga jove i idealista que treballa oferint assistència psicològica a víctimes del terrorisme.

A l'arribar a casa, nerviosa i cansada per un difícil dia de treball, renya amb Jaime, la seva parella. Quan la discussió entre ambdós està en el seu moment més acalorat, un grup d'homes uniformat derroca la porta de l'apartament, segresta a Elena i la narcotitza.

Elena desperta en un espai circular sense finestres a l'exterior. Al costat d'ella estan Jaime i altres cinc persones. Els segrestats, nerviosos i espantats, especulen sobre el motiu del seu tancament. La projecció d'un vídeo en una de les parets del recinte els explica que han estat triats per a concursar en un nou programa de televisió. Tots els participants amaguen algun secret pel qual el públic del programa els jutjarà i expulsarà del concurs.

Els condemnats seran executats davant les càmeres i només el guanyador obtindrà l'indult i l'oportunitat de començar una nova vida.


Durant les dues setmanes que dura el concurs, Elena lluitarà per sobreviure i defensar la seva dignitat i la dels altres segrestats.