dimecres, 9 de juliol del 2008

Sóc un cyborg



El 18 de juliol arribarà a les pantalles espanyoles SÓC UN CYBORG (I'M A CYBORG BUT THAT'S OK). La pel·lícula, dirigida per Park Chan-Wook ("Sympathy for Mr. Vengeance", "Old Boy", "Sympathy for Lady Vengeance") i amb guió del propi director al costat de Chung Seu-Kyung, es va fer amb el PREMI AL MILLOR GUIÓ en la Selecció Oficial Fantàstic del passat Festival Internacional de Cinema de Catalunya, SITGES 2007.

SINOPSI
Un dia ingressen a la jove Young-soon en un hospital psiquiàtric després d'una crisi mental. Convençuda que és un cyborg de combat, només s'alimenta de piles i bateries elèctriques. Allí coneixerà a un noi que s'oculta constantment darrera d'una màscara i que es creu capaç de robar l'ànima dels altres amb el qual iniciarà una curiosa amistat.

Park Chan-wook deixa a un costat la violència i la tragèdia de la seva Trilogia sobre la Venjança per a assolir una comèdia imaginativa, colorista, amable, i per moments surrealista. SÓC UN CYBORG conté escenes d'acció desenfrenada i moments de gran emotivitat, així com un gran sentit de l'humor en el seu retrat d'una adolescent que creu no ser de carn i os.

1 comentari:

Marchelo ha dit...

Sento una gran curiositat per veure el canvi de registre d'aquest gran director!!

Salutacions!!