dimarts, 22 de juliol del 2008

La noche que dejó de llover



La noche que dejó de llover, opera prima d'Alfonso Zarauza, protagonitzada per Luis Tosar (Miami Vice, Los lunes al Sol), Nora Tschirner (Kebab Connection, KeinOhrHasen) participa en la secció «Punto de Encuentro» de la 53 Setmana Internacional de Cinema de Valladolid, que se celebrarà del 24 d'octubre al 1 de novembre d'aquest any 2008.

«Punto de Encuentro», mostra paral·lela a l'Oficial, reuneix films de ficció que mereixen especial consideració per la seva vàlua temàtica o estilística, i complementa el panorama de cinema de ficció ofert pel festival. Aquesta secció posseïx caràcter competitiu, amb un premi que s'atorgarà per votació popular.

Amb referents en el cinema europeu i el cinema independent americà i amb un esperit de realisme màgic, La noche que dejó de llover, explica la història d'amor entre dues persones molt especials i sorprenents, influïdes sens dubte per la molt personal visió i sentit de l'humor del seu director Alfonso Zarauza.

SINOPSI:
Els camins de SPLEEN (Luis Tosar) i LA RUSA (Nora Tschirner) es creuen per a unir els seus destins en un viatge inesperat, tendre i surrealista... Un viatge per l'interior de la ciutat, de la nit i d'ells mateixos, que canviarà les seves vides per a sempre.