divendres, 18 de juliol del 2008

Estrenes del 18 de juliol

Cartel de EskalofríoEskalofrío
Director: Isidro Ortiz
Reparto: Junio Valverde, Blanca Suárez, Jaime Barnatán, Mar Sodupe, Francesc Orella, Roberto Enríquez, Paul Berrondo, Andrés Herrera, Josep Maria Domènech, Anna Ycobalzeta, Berta Ros

Santi, un jove solitari a causa de la seva al·lergia a la llum solar es trasllada amb la seva mare a un fosc poble amagat entre les muntanyes. Una sèrie de extranyes morts, de les que ell és el principal sospitós, commocionen el poble. L'única forma de demostrar la seva innocència serà desvetllar el terrible secret que el bosc oculta.

Cartel de Escondidos en BrujasEscondidos en Brujas
Director: Martin McDonagh
Reparto: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clémence Poésy, Jérémie Renier, Thekla Reuten, Jordan Prentice

Como indica el títol, Escondidos en Brujas es va rodar a Bruixes, la ciutat medieval millor conservada de Bélgica, visitada per viatjers de tot el món. Però pels assassins a sou Ray (Colin Farrell) i Ken (Brendan Gleeson) podria convertir-se en un destí sense retorn. Després d'un treball complicat, Harry (Ralph Fiennes), el cap londinenc dels dos, els envia a descansar dues setmanes en aquesta ciutat, que sembla sortida d'un compte de fades o, més ben dit, de bruixes.

Quan reben una trucada de Harry, les vacances de Ken i Ray es converteixen en una lluita de supervivència de fosques proporcions cómiques i sorprenents conseqüències emocionals.

Cartel de HancockHancock
Director: Peter Berg
Reparto: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Eddie Marsan, Thomas Lennon, Daeg Faerch, Martin Klebba

Hi ha herois… hi ha superherois… i hi ha Hancock (Will Smith). Un gran poder comporta una gran responsabilitat. Tot el món ho sap, excepte Hancock.




Cartel de Pont de VarsòviaPont de Varsòvia (1989)
Director: Pere Portabella
Reparto: Carmen Elías, Jordi Dauder, José María Pou, Francesc Orella, Ricard Borràs, Jordi Bosch, Laura Conejero, Pep Ferrer, Ferrán Rañé, Boris Ruíz

Pont de Varsòvia està datat el 1989, l'any de la caiguda del Mur de Berlin. Sota la superficie dels esdeveniments socioculturals de l'Europa feliç hi ha tensions, fractures i cataclismes personals i històrics.


Cartel de Soy un CyborgSoy un Cyborg
Director: Park Chan-wook

Nuestro pequeño secreto, ¡Ella es un cyborg!







Cartel de Tropa de éliteTropa de élite
Director: José Padilha
Reparto: Wagner Moura

Río de Janeiro, 1997.



3 comentaris:

M.I. ha dit...

Qué gracioso eso de nombrar Eskalofrío con K, será para distinguirla de otro Escalofrío que dirigía el guapo de Titanic ;)

Aquel Escalofrío estuvo super bien, a mí me gustó muchísimo... a ver éste qué tal. He estado mirando por la cartelera, y creo que ésta será mi opción para esta semana.

Por cierto, qué pena no poder escuchar vuestro programa de radio. Les diré a mis primos de Girona que me graben algún programa.

Besos!

Deric ha dit...

Posiblemente, hay poca originalidad en los títulos

Marchelo ha dit...

Bones deric,

Hancock és normaleta, es deixa veure però tampoc mata!!

salutacions