dilluns, 28 de juliol del 2008

Mi ligue en apuros



El pròxim mes de setembre, s'estrenarà la comèdia romàntica MI LIGUE EN APUROS (Love Wrecked), dirigida per Randal Kleiser, responsable de mítiques pel·lícules com "Grease" o "El Llac Blau" i, més recentment, "Ullal Blanc".

La jove actriu Amanda Bynes -una de les nou adolescents més populars d'Hollywood segons la revista Vanity Fair-, protagonista de pel·lícules com "Ella és el noi", "Hairspray" o "Gros Mentider", i Chris Carmack ("The O.C.", "Retorna'm la meva sort") protagonitzen aquesta eixelebrada comèdia plena d'aventures. Jonathan Bennett ("Noies Dolentes", "Dotze fora de casa") i Jamie-Lynn Sigler ('Els Soprano') completen el repartiment.

La pel·lícula
Jenny (Amanda Bynes) és una adolescent de 18 anys la vida de la qual canvia quan s'assabenta que Jason, la seva estrella de rock favorita, s'allotjarà en l'hotel on ella treballa. Per a estar prop d'ell, es cola com polissó en un exclusiu creuer però una tempesta intempestiva fa que Jason caigui al mar. Sense pensar-lo, Jenny es llança a salvar-lo, amb el que ambdós seran arrossegats a la deriva fins a una "illa deserta". Al poc temps, Jenny s'adonarà que la illa deserta en la qual creia estar, en realitat és una platja a pocs metres de l'hotel, però si l'hi diu a Jason, perdrà l'oportunitat d'estar prop del seu ídol...