diumenge, 27 de juliol de 2008

Cinturón Rojo

Dirigida per David Mamet i protagonitzada per Rodrigo Santoro, Tim Allen, Chiwetel Ejiofor, Joe Mantegna, Alicia Braga i Emily Mortimer, s'estrenarà en sales de tota Espanya el pròxim 8 d'Agost de 2008.


Ambientada en el west-side del món de la lluita dels Angeles, un món habitat per goril·les, lluitadors de cage-fighting, polis i tipus de les forces especials, "CINTURÓN ROJO" és la història de Mike Terry (Chiwetel Ejiofor), un professor de Jiu-Jitsu que ha evitat el circuit de la competició i ha optat per dur una vida honorable explotant un estudi de defensa personal basat en el codi dels samurais.

Terry i la seva muller Sondra (Alicia Braga), lluiten per mantenir el negoci i arribar a fi de mes. Un accident succeït una nit fosca i plujosa en l'Acadèmia entre un agent fora de servei (Max Martini) i una consternada advocada (Emily Mortimer) deslliga tot un seguit d'esdeveniments que canviaran dràsticament la vida de Terry, i que li duran a conèixer el món dels empresaris de lluita (Ricky Jay, Joe Mantegna) i a l'estrella de cinema Chet Frank (Tim Allen). En aquestes circumstàncies, per a poder pagar els seus deutes i recuperar el seu honor, Terry haurà pujar-se al quadrilàter per primera vegada en la seva vida.