dilluns, 21 de juliol de 2008

Sueños del desiertoSueños del desierto és l'última pel·lícula del director xinès d'ascendència coreana ZHANG LU. ("Mang Zhong- Grano en l'orella", "Tang Shi- Poesia Tang") s'estrena en les nostres pantalles divendres 25 de Juliol, i excepcionalment el 24 en aquelles ciutats on el 25 sigui festiu.

Rodada íntegrament en les estepes de Mongòlia per un equip d'actors i tècnics coreans i mongoles en tan sols 28 dies, parla d'un home que no pot desarrelar-se i de dues persones, una dona i el seu fill que representen el desarrelament total.

Sinopsi: Un poble perdut en una zona desértica entre Mongòlia i Xina. Els habitants s'han anat a poc a poc, cansats de lluitar contra l'avanç del desert. Uns pocs s'han quedat i planten llavors d'arbres amb el cap de la zona, Hungai, que acaba per quedar-se sol... fins que apareix una refugiada coreana, amb el seu fill Changho. Depenen l'un de l'altre per a sobreviure en un ambient tan hostil. A pesar de no parlar el mateix idioma, una profunda relació neix entre els tres.

2 comentaris:

philippine lotto results ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
instant loans ha dit...

I like your blog.


instant loans