dijous, 17 d’octubre del 2013

TOTS VOLEM EL MILLOR PER A ELLA


TOTS VOLEM EL MILLOR PER A ELLA obrirà la Secció Oficial a Competició de la SEMINCI el dissabte 19 d'octubre, s'estrenarà el proper dia 25.

Després de l'èxit de la seva primera pel·lícula, Tres dies amb la família, guanyadora del Goya a la direcció novell; del Gaudí a la millor pel·lícula, direcció i actriu; de la Biznaga de Plata a la millor direcció, actriu i actor; Premi Sant Jordi a la millor pel·lícula, la directora Mar Coll, torna amb una comèdia dramàtica i vitalista.

El repartiment està encapçalat per Nora Navas (Pa Negre), Pau Durà (Els misteris de la Laura, Infidels), Àgata Roca (VOS, Ficció), Clara Segura (Una pistola en cada mà, Els nens salvatges) i Valeria Bertuccelli (XXY, Luna de Avellaneda)

Un any després de patir un accident de trànsit, Geni està preparada per reprendre la seva vida... si més no així ho vol veure la seva família. La veritat és que, tot i el seu esforç, Geni se sent incapaç de complaure tot el món: la seva vida anterior a l'accident ha deixat d'interessar-li. Així doncs, per què reprendre-la? El desconcert dóna pas a un comportament cada cop més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.