dimecres, 16 d’octubre del 2013

EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE T.S. SPIVET (L'extravagant voyage du jeune et prodigieux T. S. Spivet)


A CONTRACORRIENTE FILMS estrenarà una de les produccions europees més esperades de l'any: EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE T.S. SPIVET (“The Young and Prodigious T.S. Spivet”) de Jean-Pierre Jeunet

La pel·lícula va tenir la première mundial en el Festival de Sant Sebastià on va clausurar la 61a. edició el passat 28 de setembre i va rebre el suport unànime de públic i premsa.

EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE T.S. SPIVET està dirigida per Jean-Pierre Jeunet, un dels realitzadors amb un imaginari visual més potent i amb una filmografia amb títols tan memorables com: Amelie, Delicatessen, La ciutat dels nens perduts i Alien resurrección.

Rodada en 3-D i amb un pressupuest superior als 30 milions d'euros, la pel·lícula és una adaptació a la gran pantalla del bestseller de Reif Larsen “Las obras escogidas de T.S. Spivet”, publicat en més de 30 països.

La pel·lícula, una coproducció entre França i Canadà, està protagonitzada per Helena Bonham Carter (“Los Miserables”, “Alicia en el país de las maravillas”), Callum Keith Rennie (“Expediente 39”, “Californication”), Judy Davis (“Pasaje a la India”, “Poder Absoluto”) i Kyle Catlett en el paper de T.S. Spivet. Aquest és el primer llargmetratge del jove actor que ja havia participat en algunes sèries de TV como “The Following” i està rodant una nova versió de “Poltergeist”.
  

T. S. Spivet és un geni de dotze anys que viu en un ranxo a Montana amb la seva peculiar família. El seu gran talent per la cartografia i els invents aviat té recompensa. Una institució científica li concedeix un prestigiós premi i, carregat amb una petita maleta, es disposa a travessar el país per recollir-lo.

EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE T.S. SPIVET s'estrenarà en 2014.