dimarts, 8 d’octubre del 2013

¡MENUDO FENÓMENO! (Delivery Man)


El 29 de novembre s'estrena ¡Menudo fenómeno! (Delivery Man), comèdia gamberra protagonitzada per Vince Vaugh en el paper d'un home que descobreix que és pare de 533 fills de vint anys.

¡Menudo fenómeno! és el remake de la comèdia canadenca Starbuck, dirigida per Ken Scott, que també s'encarrega d'aquesta versió. Acompanyen a Vaugh en el repartiment, Cobie Smulders i Chris Pratt.

David Wozniak és un home amb poques ambicions la vida del qual fa un tomb quan descobreix que és pare de 533 fills, fruit de les donacions d'esperma que va realitzar vint anys enrere, i que 142 d'ells el volen conèixer. 

Els problemes de David s'acumulen: té deutes amb la màfia, la seva xicota embarassada l'ha abandonat i ara se li presenta un plet iniciat per 142 dels 533 fills que volen conèixer la identitat del seu pare biològic. Mentre David afronta la difícil decisió de si revelar o no la seva identitat, s'embarca en un viatge que el portarà a descobrir no només el seu vertader jo, sinó també al pare que podria arribar a ser.