dimecres, 9 d’octubre del 2013

EL PEQUEÑO MAGO


EL PEQUEÑO MAGO és una pel·lícula d'animació gallega dirigida per Roque Cameselle que és, al mateix temps, autor de la novel·la en la que es basa, Bieito Dubidoso (ed. Xeráis, grup Anaya, 2003). Explica les aventures de Bieito Dubidoso qui, amb la companyia de la seva inseparable amiga, Destresa, emprèn una infatigable lluita contra la superstició i el retard representats pel bisbe Juan, amo i senyor de la petita ciutat de Tui, on s'ambienta l'acció.

La pel·lícula, que es va presentar al Festival de Cinema de Sant Sebastià, s'estrenarà el 15 de novembre.

Uns perillosos pirates normands atraquen en la petita ciutat gallega de Tui disposats a saquejar-la. Bieito Dubidoso, de 9 anys, però armat amb una màgia sorprenent, aconsegueix que els pirates fugin aterrats. La notícia del miracle s'estèn per tota la comarca i a partir de llavors és conegut per tot com El Petit Mag. Al costat de la seva inseparable amiga, Destreza, s'embarcarà en milers de màgiques aventures i s'enfrontarà al poderós bisbe Juan, amo i senyor de la ciutat, que no perdonarà que l'hagi deixat com un covard davant dels seus súbdits.


3 comentaris:

Leticia Argilés ha dit...

només veure la portada de la peli m'entren nausees. He treballat 6 mesos amb els autors de la peli i he vist les "tripes". De fet la meva feina ha estat el disseny de videojocs de la peli. Són uns mafiosos que estafen els governs demanant subvencions a canvi de tenir treballant gent com jo i tractant-nos malament i enganyant-nos. Espero que la peli no tingui cap èxit. És el mínim que es mereixen.

Leticia

Deric ha dit...

Caram, Leticia, sí que en vas acabar farta...

Leticia Argilés ha dit...

No només jo....tenen moltes denuncies tan dels meus companys com d'altres comunitats autònomes on també han estafat.