dimarts, 2 d’octubre del 2012

INSENSIBLES

Pocs dies després de guanya el Méliès de Plata en el Festival d'Estrasburg i després de la presentació al Festival de Toronto, la pel·lícula Insensibles, de Juan Carlos Medina, competirà en la 45a. edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra a Sitges.

Insensibles és una coproducció hispano-francesa-protuguesa amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, amb guió de Luis Berdejo ([Rec]) i Juan Carlos Medina, i intepretada per Àlex Brendemühl, Juan Diego, Tómas Lemarquis, Derek de Lint, Ramon Fontserè, Silvia Bel, Félix Gómez, Bea Segura, Lluís Soler i Irene Montalà.



De què va?

David, és un brillant neurocirurgià necessitat d'un transplantament de medula que, per sobreviure, es llença a la recerca dels seus pares biològics. Encara que les respostes sobre el seu origen semblen ocultar-se rere un mur de silenci i misteri, en la recerca descobrirà que en els Pirineus, durant la Segona Guerra Mundial, un grup de nens patien d'un estrany i desconegut mal: eren insensibles al dolor físic.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Aquesta si es de les meves.