dimarts, 4 de desembre del 2007

Mr. Magorium i la Botiga Màgica



Benvinguts a la Botiga de Joguines Màgica de Mr. Magorium, la jugueteria més rara, més fantàstica i més increïble del món. Una atractiva llar per a joguines on tot cobra vida i on les meravelles més inimaginables ocorren sense parar.

Dirigida per Zach Helm i protagonitzada per Dustin Hoffman, Natalie Portman, Jason Bateman i Zach Mills. Una pel·lícula per a tota la família on hauràs de creure per a poder veure...

Sinopsi:

Quan l'excèntric propietari de 243 anys Mr. Magorium (Dustin Hoffman) anuncia que ha arribat l'hora de passar les regnes de la seva extraordinària botiga a la jove encarregada, Molly Mahoney (Natalie Portman), a la botiga li dóna una inesperada i atípica rabieta al veure que passarà a ser governada per una novella que confia molt poc en si mateixa. Les coses empitjoren amb l'arribada d'un escèptic comptable cridat Henry (Jason Bateman), la Botiga oblida el seu passat brillant i ple de color i comença a experimentar una sèrie de canvis misteriosos: les prestatgeries segueixen poblades de bulliciosos joguines, però aquests s'han tornat grisos i silenciosos. L'única manera que tornin a cobrar vida és que Mahoney i Henry, amb l'ajuda d'un nen prodigi de nou anys (Zach Mills), trobin en el seu interior l'habilitat de crear la seva pròpia màgia.



Mr. Magorium i la Botiga Màgica s’estrena el proper 14 de desembre en català al nostre país.