dissabte, 1 de desembre del 2012

EL BOSC

 

El Bosc, presentada en la Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema de Catalunya Sitges 2012, està basada en un relat escrit per l'escriptor Albert Sánchez Piñol (Victus, La pell freda) i adaptat per Òscar Aibar (Atolladero, El Gran Vázquez) per construir una pel·lícula de gènere amb una mirada personal i un estil propi els temes del qual són la lluita del natural contra l'humà i la por ancestral al monstre.

El Bosc és una interessant barreja entre ambientació rural i gènere fantàstic que utilitza la guerra civil com detonant d'uns conflictes humans molt més antics i arraigats que, durant el conflicte, desencadenaran en cruels venjances i ajustaments de comptes.

L'estrena està prevista pel 14 de desembre.


De què va?

Una família del Matarranya (Baix Aragó) amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns estranys llums, un fulgor sobrenatural que es fa visible dos nits l'any entre els arbres d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar els llums són una porta a un altre món d'on ningú a tornat al creuar-la, i amaguen la seva existència als habitants del poble més proper a la masia.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

serà cuestió d'anari a veurela.