dijous, 20 de desembre del 2012

POSESIÓN INFERNAL (The Evil Dead)


Posesión infernal (The Evil Dead) és una nova versió de la pel·lícula de l'any 1981 dirigida per Sam Raimi i protagonitzada per Bruce Campbell, Ellen Sandweiss i Richard DeManincor. Bruce Campbell, coproductor també d'aquella versió, ha tornat a reunir l'equip original per produir aquest remake (necesari?), segons diuen, per fer-la més al gust del públic actual, és a dir, amb més dosis de terror, més gore i inesperats girs de guió, escrit per Fede Álvarez i Rodo Sayagues.

L'actual repartiment inclou a nous talents com Jane Levy (Suburgatory); Shiloh Fernandez (Deadgirl, Caperucita roja ¿A quién tienes miedo?); Lou Taylor Pucci (Infectados); Jessica Lucas (Monstruoso) i Elizabeth Blackmore (La leyenda del buscador).

De què va?

5 nois es refugien en una remota caban on descobreixen el "Llibre dels Morts" i sense ser conscients del que fan desperten els dimonis que habiten els boscos propers. Successivament tots els joves són posseïts menys un que haurà d'enfrontar-se al mal i lluitar per la seva vida.

Posesión infernal (The Evil Dead) té l'estrena prevista pel maig del 2013.