dimecres, 12 de desembre del 2012

EL ÚLTIMO DESAFÍO (The Last Stand)


El 18 de gener s'estrenarà El último desafío, la nova pel·lícula protagonitzada per Arnold Schwarzenegger i dirigida per Kim Ji-Woon (El bo, el dolent, el rar i Vaig trobar el diable) en la que és la seva primera pel·lícula en anglès.

L'antagonista a Schwarzenegger és l'actor Eduardo Noriega i completen el repartiment Forest Whitaker, Jhonny Knoxville, Peter Stormare, Rodrigo Santoro, Harry Dean Stanton i Genesis Rodíguez.


De què va?

El xèrif Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) deixa el seu lloc a la divisió de narcòtics de Los Ángeles per traslladar-se a una tranquil·la població fronterera on el crim és gairebé inexistent. Però aquesta tranquil·litat es veu alterada quan Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), el més destacat capo del narcotràfic, efectua una espectacular i sanguinària fugida d'un convoi penitenciari de l'FBI.

Tot i que en un principi no vol implicar-se en la fugida del criminal, i de la suposada ineptitud del modest equip policial del poble, Owens decideix finalment participar en la recerca i, amb l'ajuda del seu equip, es prepara per un desafiament de proporcions èpiques.