dimecres, 12 de gener del 2011

The Walking Dead

The Walking Dead és una sèrie de culte que als Estats Units ja va per la segona temporada i que aquí ha començat a emetre la Sexta els dimarts a les 10 del vespre amb dos capítols seguits.

Protagonitzada per Andrew Lincoln, que interpreta un sherif d’una ciutat petita, ferit de bala que, en despertar-se d’un coma, veu que el món que coneixia ha desaparegut i que pràcticament tota la humanitat s’ha convertit en morts-vivents.

The Walking Dead està basada en un còmic de molt èxit que jo no he llegit però, pel que he vist, segueix molt fidelment. De totes maneres, en els dos capítols emesos ahir, no he vist cap novetat que destaqui aquesta sèrie de les altres pel·lícules del gènere. És més del mateix: zombies que es mengen els vius i que, aquests, han de procurar no ser mossegats per no convertir-se ells també en “walking dead”. A més, el principi del primer capítol és calcat de la pel·lícula “28 días después”.

Les subtrames tampoc semblen gaire originals: el sheriff que busca la seva dona i el seu fill, ja que sospita que està viva i, efectivament ho està. Però la dona, imaginem que pensant que el marit és mort, s’ha liat amb el seu millor amic. 

De totes maneres els capítols passen bé però estarem atents a la seva evolució.

De moment la meva puntuació és: *

9 comentaris:

Isabel ha dit...

Els zombies m'estresen massa, crec que no m'enganxaré a aquesta sèrie :)
bona nit!

Marta ha dit...

Bè jo acabo de veura-la i no esta pas malament del tot.
Retro, com las pelis de zombia de fa 30 anys, clar que tu llavors, no habias nascut!!!
De totas maneras, entretinguda.

Petonets

Deric ha dit...

També em posen nerviós, però no em fan por, Isabel.

Marta, que no havia nascut fa 30 anys???? :) Em sembla que sí i, fins i tot et diria que fa 30 anys ja havia vist La noche de los muertos vivientes! Que tinc una edat ja!!!

Júlia Zabala ha dit...

ooooh!!! doncs jo sóc molt fan de tot el que té a veure amb els zombies i la primera temporada d'aquesta sèrie ja fa temps que l'havia vist sencera. I la veritat és que m'agrada molt! és una série de génere i per això crec que no importa si és o no previsible. Els zombies són zombies, no enganyen a ningú! jeje!

El còmic és de lo milloret que es pot trobar en còmics en general.

Deric ha dit...

Júlia, jo no soc gaire amant dels zombies, la veritat, però dimarts vinent li donaré una nova oportunitat.
Ah! I buscaré el còmic a la biblioteca, segur que el tenen.

Guspira ha dit...

Vaig mirar els capítols i no sé per què ho vaig fer perquè després vaig somiar tooooota la nit en zombies!
Quin mal rotllo! :D

Pakiba ha dit...

No m'agradent aquestes pelis de zombies.

jomateixa ha dit...

Jo no puc veure aquestes sèries, em posen els nervis a 100 i després no puc dormir...

Deric ha dit...

Després de veure la sèrie completa, i tenint en compte que no passarà als annals de la història televisiva, he de dir que m'ha deixat bon gust de boca (potser perquè la primera temporada només tenia 6 capítols i no ha donat temps a cremar-la) i que espero veure la segona temporada aviat.