dissabte, 15 de gener del 2011

Mil cretins

Amb MIL CRETINS, VENTURA PONS adapta per segona vegada texts de QUIM MONZÓ després de l'èxit internacional que va obtenir amb EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT.

Aquesta comèdia coral i urbana està protagonitzada per un ampli repartiment encapçalat per FRANCESC ORELLA, JULIETA SERRANO, SANTI MILLAN, JORDI BOSCH, CLARA SEGURA, EDU SOTO, JOAN CROSAS, ROGER PRÍNCEP, MAR ULLDEMOLLINS, TONI ALBÀ, JOEL JOAN, JOAN BORRAS, CARME MOLINA, MARC CLOTET i DAFNIS BALDUZ.

SINOPSI

Quinze històries de Quim Monzó, contemporànies i històriques, on en clau d'humor, sarcasme i valentia es passa comptes amb el dolor, la vellesa, la mort i l'amor però sobretot amb l'estupidesa humana, sense concessions, mirant a la cara el difícil equilibri entre vida i misèria humana.


MIL CRETINS, producció del propi Ventura Pons per a ELS FILMS DE LA RAMBLA amb la col·laboració amb TVE i TV3 (Televisió de Catalunya), s'estrenarà el 28 de gener. A més, aquesta data coincideix amb el 25è Aniversari de la seva productora, Els Films de la rambla, amb què Ventura Pons ha realitzat més de vint de les vint-i-dues pel·lícules de la seva filmografia, recollint nombrosos premis i assistint als festivals més prestigiosos internacionals.