divendres, 14 de gener del 2011

Es reestrena Pa Negre

Després de l'èxit en el Festival de Cine de San Sebastián (Concha de Plata a la Millor Actriu, Nora Navas), del seu recorregut en sales amb èxit de crítica i públic i més de 850.000€ recaptat, de les nominacions als Premis Gaudí (pel·lícula més nominada amb 15 candidatures) i el recent triomf en les nominacions als Premios Goya (14 candidatures), PA NEGRE es reestrena en els cinemes de tota Espanya avui divendres 14 de gener. (EXCEPTE A GIRONA i SALT!!!! on sí que es reestres Buried)
 
PA NEGRE, després de 3 mesos, ha estat vista per més de 150.000 espectadors i degut a les nominacions als Goya, 30 sales de tot Espanya han demanat una còpia del film per poder-la reestrenar. La majoria d'aquestes sales són de fora de Catalunya on s'estrenarà en versió doblada i, en algún cas puntual, en VOS.

Així mateix, també ha obtingut dues nominacions als Premios José María Forqué, millor pel·lícula i millor actriu per Nora Navas.

2 comentaris:

Miquel Àngel ha dit...

A Palma si que s'ha tornat a reestrenar la pel.lícula. A més tenint en compta que n'Agustí Villaronga és mallorquí , era una cosa necessària. A veure si tota aquella gent que no la va anar a veure en la seva estrena ho fan ara.
Per cert, encara no he vist dues de les altres pel.lícules nominades. No he vist la de na Bollain ni la de n'Alex de la Iglesia. Aquesta darrera no me fa gens de ganes d'anar-hi.
I no crec que "Pa negre" guanyi a la majoria de nominacions que esta present.

Deric ha dit...

Miquel, jo tampoc he vist cap de les altres i tampoc no em criden gens.