divendres, 14 d’agost del 2009

Planet 51



PLANET 51 és una pel·lícula d'animació realitzada a Espanya seguint els estàndards del cinema d'animació nord-americà. Amb un pressupost de 55 milions d'euros en producció i altres 150 milions en promoció a nivell mundial, és la pel·lícula més cara de la història del cinema espanyol.
En Estats Units, Sony Pictures Entertainment estrenarà la pel·lícula el 20 de Novembre i, una setmana després, es projectarà en milers de cinemes de 170 països de tot el món, arribant A Espanya el 27 de Novembre.

PLANET 51 està produïda per Ignacio Pérez Dolset i Guy Collins. Dirigida per Jorge Blanco, Javier Abad i Marcos Martínez i amb guió de Joe Stillman (guionista de Shrek i Shrek 2).



És una comèdia alienígena d'aventures a nivell galàctic que gira entorn del Capità Xerris "Chuck" Baker, astronauta americà que aterra a Planet 51 pensant que és la primera persona a trepitjar el planeta. Per a la seva sorpresa, descobreix que el planeta està habitat per petites criatures verdes que viuen feliçment en un món plagat de tanques blanques, reminiscència de l'alegre innocència de l'Amèrica dels anys 50, i l'únic temor dels quals és el de ser envaïts per alienígenes... com Chuck!



L'astronauta, ajudat pel seu company robot "Rover" i el seu nou amic Lem, haurà d'obrir-se camí a través de l'enlluernador, encara que desconcertant, paisatge de Planet 51 per a no convertir-se en peça permanent del Museu Espacial d'Invasors Alienígenes.



En Estats Units i en tan sols unes setmanes, el tráiler ha estat vist per prop de 40 milions de persones el que indica l'expectació que la pel·lícula espanyola ha despertat en el públic americà acostumat a les produccions de les grans majors del cinema d'animació. El primer tráiler, estrenat en el passat mes de gener, va ser vist en EE.UU per més de 70 milions d'espectadors.