dilluns, 10 d’agost del 2009

Barbarella cavalca de nou



Joe Gazzam escriurà el guió de la nova Barbarella. La pel·lícula original la va protagonitzar Jane Fonda en 1968.



Robert Luketic és el nou director relacionat amb el projecte de ciència-ficció, en el qual repetiria com productor Dino De Laurentiis, acompanyat per a l'ocasió de la seva dona Martha De Laurentiis.

Robert Rodriguez va estar relacionat amb el projecte per a Universal, amb vista que la pel·lícula la protagonitzés Rose McGowan. Neal Purvis i Robert Wade van escriure el guió, però l'estudi i el director no es van posar d'acord sobre on rodar. A partir d'aquí, el projecte va prendre un altre camí.

Barbarella se centra en una mercenària que passeja per l'univers d'un futur llunyà, portant a terme missions que requereixen fortalesa, ingenuïtat i sensualitat.



El personatge va debutar en 1962 en una revista gràfica francesa escrita i il·lustrada per Jean-Claude Forest, i va ser coneguda per les seves escapades sexuals. També es va produir un musical en 2004.

La pròxima versió es basarà en l'aventura, encara que s'anuncia que no es perdrà la sensualitat del personatge.


De moment el projecte no és de cap estudi, encara que els De Laurentiis planegen vendre'l quan el guió prengui forma.

Font: Canal de cine LaHiguera.net

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt interessant la notícia i el bloc en general! És difícil trobar blocs o webs que parlin en català de cinema de gènere. Us enllaço amb el que acabo de començar, merci!