dimarts, 4 d’agost del 2009

Petit Indi



La 62 edició del Festival de cinema de Locarno projectarà el pròxim 11 d'agost, PETIT INDI de Marc Recha, l'únic llargmetratge català present en el prestigiós certamen de cinema independent. La projecció de PETIT INDI es realitzarà en la famosa Piazza Gran, on es reuneixen més de 8.000 espectadors per a veure en un marc excepcional i en primícia mundial, les últimes creacions dels directors i productors més rellevants de l'escena internacional. D'aquesta manera, les projeccions en la Piazza Gran suposen un avenç del que serà la nova temporada cinematogràfica del cinema independent.

Per Recha, aquesta serà la seva quarta participació en el Festival de Locarno, ja que anteriorment ho va fer amb les pel·lícules El cel puja, L'arbre dels cireres i Díes d'agost. Locarno és un festival de referència internacional i cita obligada per als cinèfils. Per primera vegada, Recha, participarà en la secció Piazza Gran, que és la més popular i exigent de totes les seccions.

PETIT INDI, la nova pel·lícula de Marc Recha (Díes d'agost, Els mans buides, Pau i el seu germà), és una rondalla sobre la pèrdua de la innocència d'un jove en transició cap a la vida adulta i que viu en els límits desdibuixats d'un barri de Barcelona en transformació.

El film suposa el debut del jove Marc Soto, que està acompanyat per actors de la talla d'Eduardo Noriega (Transsiberian, El mètode, El llop) Eulàlia Ramon (La síndrome de Svensson, El setè dia) Sergi López (El laberint del fauno, Ricky Sol meva), i Pere Subirana (Díes d'agost), entre uns altres.