dimarts, 18 d’agost del 2009

L'imaginari del Doctor Parnassus



El pròxim 6 de novembre, s'estrena la pel·lícula "L'IMAGINARI DEL DOCTOR PARNASSUS", dirigida per Terry Gilliam i protagonitzada per Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law.

L'IMAGINARI DEL DOCTOR PASNASSUS conta la història del Dr. Parnassus i el seu extraordinari 'Imaginari', un show itinerant on el públic té la irresistible oportunitat de triar entre la llum i l'alegria, o entre la foscor i la tristesa.

El Doctor Parnassus posseeix l'extraordinari do de guiar la imaginació dels altres, però sobre ell recau una fosca maledicció secreta. Jugador empedreït, milers d'anys enrere va fer una aposta amb el dimoni, Mr. Nick, amb la qual es va guanyar la immortalitat. Segles més tard, al conèixer al seu amor veritable, Dr. Parnassus va fer altre tracte amb el diable, comerciant la seva immortalitat per la seva joventut, amb la condició que quan la seva filla arribés a l'edat de 16 anys, passés a ser propietat de Mr. Nick.

Valentina està cada vegada més prop d'aquesta important data i el Dr. Parnassus està desesperat per protegir-la del seu imminent destí. Mr. Nick es presenta per a dur-se-la però com sempre està disposat a fer una nova aposta, renegocia l'envit. Es quedarà amb Valentina el primer d'ells dos que sedueixi a cinc ànimes. En el seu viatge recluta a una sèrie de personatges salvatges, còmics i convincents, i el Dr. Parnassus lliurarà únicament la mà de la seva filla a aquell que li ajudi a guanyar.

En aquesta contrarellotge fascinant, explosiva i tremendament imaginativa, el Dr. Parnassus haurà de lluitar per a salvar a la seva filla en un entorn on els obstacles se succeïxen de manera interminable i així desfer els errors del seu passat d'una vegada per sempre.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Esta peli me interesa bastante. Recuerdo la de "Bettleheim, el ilusionista" y otra de temática similar que salió en la misma fecha, que me dejaron fascinado.

¡Y en noviembre ya estaré en Argentina!

PD. Por cierto, ¿es una peli póstuma de Ledger o es que su fantasma se aparece como el de Elvis?

nimue ha dit...

ooh! quina bona pinta té aquesta pel·li...