dijous, 9 de juliol del 2009

Smurfs (Els barrufets)



Raja Gosnell dirigirà "Smurfs" (Els barrufets) que serà produït per Jordan Kerner ("Charlotte’s web") amb guió de J. David Stem i David N. Weiss ("Shrek 2", "Jimmy Neutron") i Audrey Wells ("George de la Jungla") el polirà, tot sota un gran secretisme.



Gosnell començava la seva carrera com a editor damunt "Sol a casa”, "Pretty Woman" i "Mrs. Doubtfire" i va dirigir "Sol a casa 3." El treball més recent és "Beverly Hills Chihuahua."

Sony anunciava el juny de 2008 que tirava endavant el projecte de pel·lícula "Smurfs" després d’obtenir els drets cinematogràfics de Lafig Belgium via Kerner i signant que Sterm i Weiss escriurien el guió cinematogràfic.



Els Smurfs van ser creats el 1958 pel dibuixant belga Pierre Culliford, conegut per tot el món com Peyo. Els Smurfs, coneguts com "Les Schtroumpfs" en francès, es creaven per a una sèrie belga de comicbooks. I més tard es van convertir en una sèrie de televisió produïda per Hanna-Barbera.

La pel·lícula s'estrenarà en formats 3-D i 2-D el 17 de desembre de 2010.

3 comentaris:

Nacho Hevia ha dit...

quina bona notícia!
Com m'agradaven!

Deric ha dit...

A mi també! Però encara haurem d'esperar una mica per veure-la!

Funcionario's blog ha dit...

Otro fan de los pitufos.

A ver si en la película se da respuesta a la pregunta de: Si había 1 pitufina y un montón de pitufos, la pitufina ¿era una ninfómana que iba de cama en cama para tenerlos a todos contentos (incluso a Papá Pitufo) o es que los pitufos eran en su mayoría homosexuales que tenían a la pitufina para procrear -y así asegurar la supervivencia de la especie- y nada más?

;-P